Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bent u op zoek naar een dubbele koppeling? Hier vindt u ‘m

Heeft u altijd al een dubbele koppeling gewild? Bent u op zoek naar een dubbele koppeling? Dan bent u bij Garage Haarman helemaal aan het juiste adres! Bij ons vindt u alles wat met een auto te maken heeft, van het plaatsen van een dubbele koppeling tot het repareren van de autoruit. Heeft u niet zoveel ervaring met de handen uit de mouwen steken? Geen paniek! Garage Haarman zal voor u doen waar ze het beste in zijn: uw auto naar tevredenheid behandelen. Wat is nou precies een dubbele koppeling? Een dubbele koppeling hoort bij een Direct Shift Gearbox, ook wel DSG. Het betekent dat u een automatische versnellingsbak in de auto heeft met daarbij een dubbele koppeling. Door elektronische sturing wordt het koppelingspedaal overbodig en is autorijden ineens wel heel eenvoudig! Houdt u eigenlijk ook niet zo van schakelen? Dan is een dubbele koppeling echt iets voor u. Bij Garage Haarman weten ze alles van DSG mechatronics en hier kunnen ze u alles over vertellen in geuren en kleuren. Deze vakkundige garage laat u nooit voor een dichte deur staan en ze zijn van alle markten thuis. Wilt u eerst even op de website kijken? Dat kan ook! Doe het vandaag nog en ontdekt zelf de voordelen van Garage Haarman. Welke diensten bieden ze aan? Denk daarbij eens aan de volgende:

  • Reparaties aan uw auto
  • Vervangen van onderdelen
  • Levering van Direct Shift Gearbox
  • Alles kan op maat worden aangepast
  • Software voor bij de technologie in de auto
  • En nog veel meer.

U ziet het al, voor een dubbele koppeling moet u echt bij Garage Haarman zijn! Een dubbele koppeling wordt bovendien steeds populairder, omdat het schakelen wel erg makkelijk is op die manier. U kunt dan schakelen zonder een krachtonderbreking. Dit komt doordat er niet tussen verschillende versnelling gewisseld wordt, maar tussen de koppelingen. Stel, u vertrekt vanuit stilstand in de eerste versnelling, dan draait de tweede koppeling al een beetje mee. Zodra u dan schakelt, wordt de eerste koppeling ontkoppeld en tegelijkertijd wordt de tweede koppeling gekoppeld. Deze dubbele koppeling zorgt dus voor veel gemak tijdens het rijden. Dat klinkt u zeker als muziek in de oren? Neem dan vandaag nog contact op met Garage Haarman en laat u informeren!

Een dubbele koppeling hoeft helemaal niet duur te zijn

Veel mensen denken ten onrechte dat een dubbele koppeling heel veel geld kost. Dit hoeft echter helemaal niet duur te zijn! Als u het maar bij de juiste garage laat doen, weet u dat u nooit te veel betaalt. U kunt natuurlijk ook de dubbele koppeling van uw huidige auto laten vervangen, als u er dus al een heeft. Want ook daar is Garage Haarman een ster in. In een handomdraai hebben de professionele medewerkers alles voor u geregeld en kunt u met een gerust hart de weg op. Veiligheid is namelijk wel zo belangrijk en dit staat bij Haarman dan ook hoog in het vaandel. Net zoals klantvriendelijkheid, want ze staan altijd voor u klaar. Een dubbele koppeling laten plaatsen of vervangen is even een investering, maar het is wel de juiste keuze. Het kost u geen rib uit uw lijf, wees daar maar zeker van. Bij garage Haarman zijn de kosten laag en de kwaliteit hoog! Ook hebben ze alle kennis in huis om u veilig de weg op te kunnen laten gaan. Met het juiste gereedschap vervangen ze de DSG versnellingsbak in een mum van tijd! U komt nooit bedrogen uit en weet altijd waar u aan toe bent. Al vele klanten gingen u voor en wisten de weg te vinden. Dit is natuurlijk niet voor niets, want bij Haarman is de klant nog echt koning. U kijkt toch ook verder dan uw neus lang is? Ga dan eens naar de website en zie daar wat ze voor u kunnen betekenen. Garage Haarman heeft alle kennis in huis die u zoekt! Zo ook de benodigde software programmering die komt kijken bij het aansluiten van een dubbele koppeling. De slimme elektronica zorgt ervoor dat de volgende versnelling al wordt ingeschakeld op het moment dat de andere ontkoppeld. De computer die in de auto zit, berekent op basis van een voorspellingsmodel van verschillende parameters wanneer de dubbele koppeling moet worden ontkoppeld. Bij eventuele problemen of storingen lost Garage Haarman dit gelijk op! Probleemloos zullen zij de reparatie in gang zetten en alles weer goed op elkaar afstemmen. Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met de vriendelijke medewerkers!

Persoonlijke service en nog veel meer

Garage Haarman staat bekend om de persoonlijke service en directe aanpak. Bent u op zoek naar een garage waar u gewoon even koffie kunt drinken en een praatje wilt maken? Maar waar u ook professioneel en vakkundig geholpen wordt? Dan bent u bij Haarman op de juiste plek aangekomen. Ze doen er alles aan om uw auto te repareren en u als een tevreden klant naar huis te laten gaan. Met hun jarenlange ervaring weten ze altijd de beste oplossing voor uw probleem, wel zo fijn toch? En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Deze persoonlijke aanpak heeft Garage Haarman geen windeieren gelegd, want vele klanten gingen u al voor; nou u nog! Neem eens contact op met de vriendelijke klantenservice, want die zal u altijd te woord staan. Heeft u advies op maat nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Haarman.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn