Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ben jij op zoek naar een betaalbare refurbished MacBook?

Dan ben je bij Swoop.nl aan het juiste adres! Wij leveren hoge kwaliteit voor een goede en betaalbare prijs. Wij krijgen apparaten binnen die bijvoorbeeld gebruikt zijn als showroommodel en daarom niet meer zomaar in de winkel mogen liggen als nieuwe producten. Maar zoals je je wel voor kunt stellen, is er eigenlijk niet zoveel mis met een apparaat dat nauwelijks gebruikt is. Om het helemaal zeker te weten, kijken we alle apparaten natuurlijk wel grondig na. Op vijftig punten wordt elke telefoon, tablet of laptop door onze technische experts op mankementen, slijtage of foutjes. Mocht er toch iets niet helemaal goed zijn, wordt dit gerepareerd of een onderdeel vervangen. Als je een refurbished MacBook koopt, mag je er dus vanuit gaan dat bijvoorbeeld ook de accu goed werkt! Wij zijn er zeker van dat jouw refurbished MacBook goed werkt, en daarom verkopen we alleen producten die voorzien zijn van ons keurmerk. Onze producten zijn zeer betrouwbaar, maar mocht er in de eerste twee jaar van het gebruik van je refurbished MacBook toch iets mis gaan, valt dit gewoon onder onze garantie. Zo weet je dat je van ons op aan kunt!

De beste refurbished MacBook voor jouw wensen

Ook al zijn onze apparaten altijd voordelig geprijsd, het blijft natuurlijk een grote uitgave. Het is daarom belangrijk dat je precies de juiste refurbished MacBook koopt, die precies past bij wat je wil en wat je met je MacBook wilt gaan doen. Ben je veel onderweg? Dan is een licht model met een bescheiden scherm waarschijnlijk erg handig voor je. Kijk je veel films via je refurbished MacBook of ben je zelf vaak bezig met het bewerken van videomateriaal? Dan wil je misschien juist een groter scherm. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over hoeveel schijfruimte je nodig hebt, en of je de snelheid van je MacBook belangrijk vindt. Je kunt voor een SSD schijf kiezen als je niet veel ruimte nodig hebt, maar wel snel wilt kunnen opstarten en werken. Zo zijn er allerlei factoren die mee kunnen wegen in de aanschaf. Het is goed je hierin te verdiepen om twee redenen:

  • Al deze keuzes hebben invloed op de prijs, en het is jammer als je meer betaalt voor specificaties die jij niet nodig blijkt te hebben;
  • Je baalt ervan als je uiteindelijk een laptop hebt gekocht die toch niet helemaal bevalt, bijvoorbeeld vanwege het kleine scherm.

Gelukkig biedt SWOOP uitkomst mocht dit laatste het geval zijn. Als je een refurbished MacBook hebt gekocht die toch niet helemaal bevalt, heb je vanaf je aankoop veertig dagen bedenktijd. Maar we zien natuurlijk liever dat je direct precies díe refurbished MacBook in huis hebt die perfect is voor jou! Daarom proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij je aankoop. Je kunt op deze site chatten met onze medewerkers en meer informatie vinden over het kiezen van een product in een van onze blogs. Je kunt natuurlijk ook met ons bellen, of langskomen in een van onze SWOOP winkels in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Nijmegen of Almere!

De voordelen van refurbished

Er zijn veel redenen te bedenken waarom het een goede keus is om voor een refurbished MacBook van SWOOP te kiezen. Hier noemen we de vier belangrijkste:

  • Je apparaat is voordelig geprijsd;
  • De kwaliteit van het product wordt op verschillende manieren gewaarborgd;
  • Bij SWOOP bieden we uitstekende service (we worden door onze klanten beoordeeld met een 9,1!)
  • De keuze voor een refurbished MacBook is een duurzame keuze, omdat het apparaat niet nieuw is.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn