Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Behangboom uil voor uw kind

Uw eigen behang ontwerpen is de afgelopen tijd steeds meer in de mode gekomen. Er zijn dan ook heel veel ouders die de kamer van hun kinderen een persoonlijke draai willen geven door zelf het behang te ontwerpen. Wat is er nou leuker dan ook nog eens een uil in deze boom te laten zitten en er een behangboom uil van te maken. Bij mijnkinderkamer.nl kunt u allerhande behangbomen maken en uit een hele collectie van opties kiezen. Een van deze opties is dus een uil in de boom te laten zitten, of zelfs meerdere uilen. Dit is natuurlijk leuk omdat een uil een leuk dier is, maar ook is er de afgelopen jaren een trend gaande die uilen heel populair maakt. U ziet werkelijk overal uilen opduiken in alle vormen en maten. Wij zullen daarom een inkijk geven in deze trend, en u dus uitleggen waarom een behangboom uil een geweldig idee is als u uw eigen behang gaat ontwerpen.

Waarom een behangboom uil?

Maar waarom kiezen mensen tegenwoordig zo vaak voor een behangboom uil op het behang? De uil staat al tijden bekend als een beest dat wijs is, dus misschien denken mensen dat het wijsheid met zich meebrengt voor het kind als ze een uil in de behangboom doen. Uilen hebben ook hele goede ogen en oren. Ze kunnen van heel ver hun prooi horen en hun ogen staan ver uit elkaar waardoor ze een groot gezichtsveld hebben en ook diepte kunnen zien. Wat veel mensen natuurlijk ook weten, en waar een uil erg om bekend staat, is dat hij zijn kop 360 graden kan draaien waardoor hij altijd overal heen kan kijken. Ook zijn het nachtdieren en slapen ze overdag vooral, daarom zie je niet vaak een uil voorbij vliegen. Maar geen van deze dingen lijkt mij een verklaring waarom uilen ineens helemaal hip zijn en waarom je dus een behangboom uil zou moeten bestellen. Iets wat natuurlijk opvalt, is dat uilen meestal in felle en opvallende kleuren worden gemaakt op kopjes en borden en andere dingen waar hippe uilen op staan. Maar in het echt zien uilen er nooit zo uit. Toch is de behangboom uil ook vaak in felle kleuren te vinden. Het kan natuurlijk zo zijn dat uilen hip zijn omdat veel mensen het een mooi beest vinden en het jammer vinden dat je ze eigenlijk nooit ziet. Misschien hebben een paar mensen daarom besloten om ineens overal uilen op af te beelden. Dan hoef je niet meer midden in den acht uit bed om een uil te zien maar kan je gewoon overal in je huis naar uilen kijken. Kortom, het is een groot raadsel waarom uilen ineens in de mode zijn. Een ding weet ik echter wel, verzamelaars van uilen dingen zijn er heel blij mee. Er is geen beest dat op zo veel verschillende objecten wordt afgedrukt. Zo dus ook de behangboom uil. Bestel de behangboom uil dus omdat hij in de mode is, omdat hij gewoon leuk is, of omdat je van uilen houdt, in elk geval vrolijkt een fleurige uil de kinderkamer altijd op. Bij mijnkinderkamer.nl bent u aan het juiste adres voor het bestellen van een dergelijke behangboom!

Inspiratie om een leuke behangboom uit te zoeken

Maar de behangboom uil moet wel ook een leuke omgeving hebben en een mooie boom waar hij in kan zitten. Zoals u op de website vanmijnkinderkamer.nl kan zien zijn er een heleboel verschillende soorten opties waar u uit kunt kiezen om zelf een boom te ontwerpen. De dingen die u allemaal zelf kan ontwerpen zijn:

  • de vorm van de boom
  • de kleur van de boomstam
  • de kleur van de bladeren
  • optie om extra dingen aan de behangboom toe te voegen zoals een behangboom uil

Ook zijn er allemaal inspiratie foto’s van behangbomen van oude klanten waar u doorheen kunt kijken om zelf op ideeën te komen. Hier ziet u ook verschillende versies van de behangboom uil die u kunt kiezen. Er is bijvoorbeeld een boom met vooral roze tinten en een blauwe boomstam, deze heeft ook een behangboom uil met roze vleugels. Belangrijk bij het ontwerpen van een boom en het kiezen van een behangboom uil is dat de kleuren helemaal vrij zijn, u hoeft hem dus niet zo realistisch mogelijk te maken. Het belangrijkste is dat het een goede boom is voor uw kind en ook dat het goed bij de rest van de kamer past. Laat uw fantasie dus helemaal gaan. Zo heeft een andere klant een witte boom met roze en rode blaadjes ontworpen. Hier zit niet een behangboom uil is maar zelfs twee, een met roze vleugels en een andere met rode vleugels. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die de boom wel iets realistischer willen doen lijken. Zo is er ook iemand die een boom met een bruine stam heeft en een behangboom uil erin die met bruine tinten is gemaakt. Het kan dan leuk zijn voor een kind die veel van de natuur houdt om een zo realistisch mogelijke muurschildering te hebben op zijn kamer. Kortom, voor iedereen die een behangboom wil is er wel iets te vinden, of je nou een rare of juist een realistische boom wil. Als u er nog niet helemaal over uit bent en kunt u ook de website van mijnkinderkamer zelf even opzoeken. Daar staan allemaal mooie foto’s van voorbeelden. Ook kunt u een email sturen of bellen naar mijnkinderkamer als er nog vragen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn