Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bedrukken door middel van tampondruk

Zoals u vast wel weet zijn er veel verschillende manieren om objecten te bedrukken. Een veel gebruikte methode voor het bedrukken van artikelen die bijvoorbeeld rond zijn of een bepaalde kromming hebben is door middel van tampondruk. Dit is misschien een beetje een vreemde naam, maar een tampondruk kan zeer goede afdrukken maken op anders lastig bedrukbare artikelen. Deze methode werkt in het kort als volgt. Een siliconen ‘tampon’ neemt de inkt op en doordat deze flexibel is en bovendien rond is kan het gemakkelijk de afdruk die het opgenomen heeft ergens anders op overbrengen. Vooral bij anders lastig te bedrukken spullen is tampondruk dus een ideale methode omdat bijvoorbeeld holle of bolle afdrukken geen probleem zijn met deze methode. Wij van VKPrint.nl beheersen deze en vele andere druktechnieken en kunnen daarom veel verschillende spullen voor u bedrukken. Het is bovendien goed om te weten dat de prijzen die wij hanteren voor het drukwerk laag zijn en vaak zijn wij dan ook een goedkopere oplossing dan de meeste van onze concurrenten. Als u bijvoorbeeld door middel van tampondruk bepaalde give-aways wilt laten bedrukken dan is dit bij ons uitstekend mogelijk. Wij kunnen u een oplossing op maat bieden en daarom voldoen we altijd aan de wensen die u heeft. Als u bijvoorbeeld pennen met een opdruk wilt, die door middel van tamponprint erop is gezet, zodat u deze weg kunt geven aan klanten en andere zakelijke relaties dan is dit bij ons zeer goed mogelijk en bovendien helemaal niet duur. Door tampondruk te gebruiken kunnen wij bovendien in een hoge resolutie de afbeelding overbrengen op het door u uitgekozen product. Hierdoor ziet het er altijd prachtig en bovendien goed leesbaar uit. Wij kunnen niet alleen maar promotieartikelen bedrukken maar kunnen ook industriële producten voorzien van bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of een bepaald logo. Wat uw wensen ook zijn, doordat wij erg veel technieken beheersen en overal de juiste apparatuur voor in huis hebben kunnen wij u bijna altijd helpen. Of dit nou door middel van tampondruk is, of bijvoorbeeld door stencildruk of een andere methode, in alle gevallen zullen wij er voor zorgen dat het er precies zo uit komt te zien als u in gedachten heeft.

Tampondruk gebruiken voor relatiegeschenken

Veel bedrijven kiezen er voor om bepaalde producten bij ons te bestellen met een opdruk. Dit is namelijk een uitstekende methode om wat goodwill te kweken bij klanten en andere zakenrelaties of bij uw personeel en is daarnaast een prima manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Door middel van tampondruk kunnen wij bijna alles voor u bedrukken, dus als u bijvoorbeeld sleutelhangers, pennen of usb-sticks wilt met een logo of tekst er op dan is dit bij ons zeker mogelijk. Door de tampondruk methode te gebruiken kunnen wij werkelijk alles bedrukken, geen vorm of soort oppervlak is ons te gek. Daarnaast is het goed om te weten dat wij lage prijzen hanteren en daarom altijd een goede keus zijn. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u bovendien veel extra’s bieden die anderen niet kunnen. Wij werken daarnaast zeer snel zodat u binnen de kortste keren over uw bestelling kunt beschikken. Wij kunnen overigens voor u ook andere technieken toepassen dan tampondruk. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij de goedkoopste en beste methode om te bedrukken zodat u geld kunt besparen maar toch de hoogste kwaliteit krijgt. Wij kunnen voor u onder andere ook via de volgende methoden bedrukkingen regelen:

  • Vlakzeefdruk
  • Rondzeefdruk
  • Textieldruk
  • Blinddruk
  • Sublimatie
  • Transferdruk

Elke methode heeft zijn voor- en nadelen en daarom bekijken wij per geval wat de beste manier is. U kunt er op rekenen dat wij door onze ervaring en expertise als geen ander weten wat voor uw situatie de meest geschikte manier is. Wij zorgen altijd voor extreem goede kwaliteit en wij doen dit bovendien zo snel mogelijk. Als u dus bepaalde spullen wilt laten bedrukken door middel van tampondruk of een andere methode dan hoeft u bij deze niet verder te zoeken. Wij van VKPrint.nl helpen u graag om een prachtig afdruk te maken op een product naar keuze.

Al meer dan 20 jaar ervaring in de branche

Omdat wij van VK Print al jarenlang in deze branche werken kunnen wij u veel voordelen bieden die andere nieuwkomers niet kunnen. Wij beschikken namelijk over veel expertise en kunnen daarom altijd naadloos en gemakkelijk voldoen aan al uw wensen. De tampondruk methode en alle andere manieren van bedrukken beheersen wij tot in de puntjes en daarom zien onze drukken er altijd prachtig uit. Wij kunnen voor u uitermate veel verschillende soorten producten bedrukken. Dit kan gaan om relatiegeschenken, maar ook bijvoorbeeld tassen en bedrijfskleding kunnen wij zonder moeite voor u maken zoals u dit wilt. Kijk dus vooral eens rond op onze site om al onze mogelijkheden te bekijken of neem direct contact met ons op. Wij kunnen u een offerte geven en u zult zien dat onze prijzen zeer laag zijn. Het is tevens handig om te weten dat wij zowel kleine als grote hoeveelheden van bepaalde artikelen voor u kunnen bedrukken. Wij kiezen dan de goedkoopste en beste drukmethode uit, of dit nou tampondruk is of iets anders, zodat u voor een zo laag mogelijke prijs een zo goed mogelijk resultaat zult krijgen. U kunt op onze ervaring en expertise vertrouwen, dus geef vandaag nog uw bestelling door.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn