Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ballonpilaar

Een ballonpilaar is een ideale manier om aan iedereen duidelijk te maken dat er ergens een feestje is! Als we denken aan het organiseren van feesten, dan denken we daarbij uiteraard aan de noodzaak van versiering. Want wat is nu een feest zonder mooie slingers, ballonnen en andere versieringen? Zonder dit ziet de ruimte er maar kaaltjes uit en dat is natuurlijk zonde. Er zijn immers zoveel manieren om er een feestelijk geheel van te maken. Dit kan heel eenvoudig, met slechts een paar attributen, maar je kunt ook echt heel veel artikelen uit de kast trekken om echt iedere hoek van de locatie te laten stralen. Aan het versieren van de buitenruimte denken we echter vaak niet, maar een ballonpilaar is juist een ideale manier om dat te doen! Want wat is er nu leuker dan dat je arriveert bij de betreffende feestlocatie, of dit nu je eigen huis is of een speciaal hiervoor gehuurde zaal, en de ingang is versierd met mooie ballonnen? Dan voel jij je toch echt meteen welkom op het feestje! Bovendien, als er een ballonpilaar buiten staat, dan weet je ook meteen waar je moet zijn als gast, ook wat dat betreft is het dus handig!

Ballonpilaar voor bedrijven en verenigingen

Niet alleen voor feesten van particulieren komt een ballonpilaar goed van pas, maar ook bedrijven kunnen hier af en toe wel eens gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld bij de eerste opening van een winkel of aan een jubileum. Momenten die je natuurlijk graag feestelijk markeert en hiermee gaat dat zeker lukken! Mensen die al wisten dat er wat te vieren viel, zullen dat hieraan meteen zien en mensen die hier nog niet van op de hoogte waren, zullen hierdoor zeker nieuwsgierig worden naar wat voor bijzonders er aan de hand is. En zoals een ballonpilaar voor bedrijven de nadruk op de feestelijkheden kan leggen, kan het dit uiteraard ook doen voor diverse verenigingen. Het is dan ook een uitstekend middel bij bijvoorbeeld een open dag. Mensen die toevallig langskomen en niet op de hoogte waren van de open dag, zullen zeker nieuwsgierig worden naar het waarom van de feestelijke ballonnen en misschien wel even een stap naar binnen zetten. Zo bereik je hopelijk nog meer publiek dan je anders zou doen. Hoe dan ook is een ballonpilaar een feestelijke verwelkoming voor iedere gast die je die dag mag begroeten!

Verschillende mogelijkheden

Een ballonpilaar is dus een heel leuke manier om te versieren en om meteen buiten al de nadruk te leggen op het feit dat er een feestje is. Maar je kunt ballonnen ook nog op andere manieren inzetten als decoratie, denk dan bijvoorbeeld aan:

  • ballonslingers
  • ballonbogen
  • tafeldecoraties
  • muurversieringen

En dan hebben we het enkel nog gehad over de gewone exemplaren, gevuld met gewone lucht. Je kunt natuurlijk ook nog kiezen voor folieballonnen, die vaak in een speciale vorm gemaakt zijn, zoals in de vorm van Mickey Mouse. Of je kunt kiezen voor heliumballonnen, die door de vulling met helium omhoog zullen gaan tot ze het plafond bereiken, tenzij je ze ergens aan vastbindt. Een ballonpilaar is dus niet de enige manier om wat leuks met ballonnen te doen! Wil jij hiermee een ruimte versieren of wil jij iemand verrassen met een mooie folieballon? Dan ben je bij Gifts and Goodies helemaal aan het juiste adres! Zij bieden heel veel mogelijkheden op het gebied van ballon decoraties en zij kunnen voor jou dan altijd een geschikte decoratie leveren! Vraag hen gerust eens naar de mogelijkheden die zij kunnen bieden voor bijvoorbeeld een ballonpilaar en je zult zien dat zij iets prachtigs voor jou in elkaar kunnen zetten!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn