Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Balenpers gezocht? Afvalperscontainer.nl beschikt over een ruim aanbod!

Bent u opzoek naar een goede balenpers voor uw bedrijf of organisatie? Dan bent u bij afvalperscontainer.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod diverse persen aan. Voor bijvoorbeeld het vele afval van folie of karton. Van al die lege verpakkingsmaterialen kunt u eenvoudig een klein pakketje maken met een balenpers passend bij uw werkzaamheden. Het neemt niet alleen veel minder ruimte in beslag dan een afvalcontainer, u kunt het tevens makkelijker opslaan. Er gaat namelijk ontzettend veel afval in een klein samengeperst pakketje. Hierdoor bespaart u bovendien op afvalkosten, aangezien containers niet constant vol zitten. Profiteer ook van de vele voordelen die een balenpers u kan bieden en neem contact op met ons van afvalperscontainer!

Een geschikte balenpers voor mijn bedrijf

Er bestaat geen bedrijf dat niet te maken krijgt met afval. In de meeste gevallen gaat het om inpakfolie, karton of plastic. Aangezien uw bedrijf uniek is, hebben wij diverse maten balenpersen beschikbaar in ons assortiment. Wilt u graag advies over de mogelijkheden? Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen, zodat wij u helder kunnen adviseren over de juiste volautomatische pers voor uw bedrijf. Aangezien niet iedere locatie een krachtstroom aansluiting heeft, hebben wij speciale kleinere varianten persen die op het normale stroomnet werken. Afhankelijk van de maat die u uitkiest, kunt u tussen de 40 en 500 kilo karton afvoeren per geperste paal. Probeert u dat maar eens in een doorsnee container te krijgen. Balen folie kunnen zelfs tot 550 kilo worden geperst. U kunt de pers op elke gewenste locatie plaatsen. Het neemt amper ruimte in beslag, maakt weinig geluid en heeft enkel een stroomtoevoer nodig. Wel dient de machine daardoor overdekt en droog te staan. Kies ook voor een veilige en opgeruimde werkomgeving voor uw personeel. Folie of karton kan eenvoudig in de vulmond worden gedaan, zodat niets op de vloer blijft rondslingeren. Minder kans op struikelgevaar dus en hierdoor houdt u de werkvloer overzichtelijk. Een balenpers is zeer eenvoudig te bedienen, waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Dat is een van de redenen dat wij de pers jaarlijks komen controleren en een onderhoudsbeurt geven. Zo bent u altijd verzekerd van een goedwerkende en veilige balenpers!

Besparen op afvalkosten? Kies voor een balenpers!

Het scheelt niet enkel in de afvalkosten, maar is tevens milieuvriendelijk. Met een balenpers kunt u namelijk gericht afval verzamelen, samenpersen en laten recyclen door specifieke bedrijven of inleverpunten. Een balenpers is ideaal in gebruik. U hoeft karton bijvoorbeeld niet eerst plat te maken, het persgedeelte is namelijk erg breed. Leg het karton in de bak van de pers (ook wel vulmond genoemd) en de pers drukt het samen tot één baal. Zit de pers helemaal vol? Dan gaat er automatisch een lampje knipperen, zodat het niet overbelast kan worden. De bediening is daarbij eenvoudig en veilig ingedeeld, zodat u zichzelf niet kunt bezeren tijdens het persen. Als de pers vol zit, komt het afval als een samengeperste pakketje uit de balenpers. Het wordt bij elkaar gehouden door een sterke band, zodat het ook een stevig pakketje blijft, die u makkelijk kunt opslaan.

Voordelen van een balenpers voor uw bedrijf

  • Een grote hoeveelheid afval verzamelen in een baal
  • Ruimte besparend vergeleken met een afvalcontainer
  • Afvalcapaciteit tussen de 40 en 550 kg
  • Veilig en gebruiksvriendelijk in gebruik
  • Duurzaam door lange levensduur
  • Maakt zeer weinig geluid
  • Grote vulopening
  • Bespaart enorm in de afvalkosten
  • Diverse maten leverbaar op zowel gewoon stroom als krachtstroom

Wilt u graag ook een balenpers binnen uw bedrijf of liever eerst meer informatie en vrijblijvende offerte? Bekijk dan onze website en vraag onze collega’s om een passende balenpers voor uw bedrijf: afvalperscontainer.nl! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn