Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Auto verkopen via AutoinkoopSpecialist.nl

Mijn autootje beviel me altijd prima. Mijn auto verkopen heb ik nooit serieus overwogen. Hij is me altijd goed van dienst geweest. Nooit heb ik langs de kant van de weg gestaan met pech. Mijn trouwe Ford Ka heeft me gebracht daar waar ik moest zijn. Zowel in Nederland als het buitenland heb ik er veel plezier van gehad. In de zomermaanden trok ik er geregeld op uit met mijn Ka. Met de kanariegele kleur trok ik altijd veel bekijks. Ik heb mijn auto altijd goed onderhouden. Jaarlijks onderging hij een grote beurt, en geregeld reed ik er mee door de wasstraat. Mijn auto had dan al wel heel wat kilometers erop zitten, hij was nog in een erg goede staat. De auto verkopen kwam pas ter sprake toen ik graag een zwaardere auto met trekhaak wilde, omdat het kamperen met de caravan ineens een hobby van mij was geworden. Mijn huidige auto had geen trekhaak, maar behalve dat kon het onmogelijk een caravan trekken. Behalve het huren van een andere auto, was mijn auto verkopen een betere keus. Aangezien ik nog nooit eerder een auto had verkocht, omdat de Ka mijn allereerste auto was, had ik geen flauw idee waar ik mijn auto het beste te koop aan kon bieden. De auto verkopen bleek nog niet zo simpel als ik had gedacht. Je auto verkopen klinkt zo simpel, maar waar krijg je een goede prijs? Via vrienden had ik al eens gehoord dat de prijs die je voor je auto krijgt, niet bij iedere dealer hetzelfde is. En er zijn zoveel sites te vinden, dat ik al snel het spoor bijster was. Iemand adviseerde ‘m op Marktplaats te zetten. Mijn auto verkopen via Marktplaats leek inderdaad een simpele manier, maar je weet nooit wie er op af komt. Het maken van een testritje in mijn trouwe Ka, zou ik niet snel laten gebeuren door een vreemde. Een goede vriend adviseerde mij eens een kijkje te nemen op de site AutoInkoopSpecialist.nl. Zijn auto verkopen heeft hij ook via deze website gedaan. Zijn ervaring deelde hij met mij. Op een vertrouwde en makkelijke manier mijn auto verkopen, zou goed mogelijk zijn bij AutoInkoopspecialist.nl. Hij had er een mooi bedrag aan over gehouden. Ook hij vond zijn auto verkopen lastig, maar uiteindelijk bleek het een goede keus te zijn geweest. Hij had er een mooi exemplaar voor terug kunnen kopen.

Binnen 24 uur je auto verkopen

De website van AutoInkoopSpecialist.nl had ik snel gevonden. De volgende tekst sprong gelijk in beeld: Binnen 24 uur gratis je auto verkopen! Ontvang vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto. Mijn auto verkopen zou dus binnen een dag kunnen gebeuren? Hier moest ik meer van weten. Een gegarandeerd bod op mijn auto krijgen, leek me al mooi om mee te beginnen.

AutoInkoopSpecialist.nl zou me de volgende voordelen kunnen bieden:

  • Gratis & vrijblijvend.

Bijzonder fijn vind ik het om nergens aan vast te zitten. Ik zou dus gebruik kunnen maken van hun diensten, zonder direct ergens aan vast te zitten.

  • Persoonlijk advies.

Mocht ik er niet uit kunnen komen, dan zou ik tenminste professionele hulp in kunnen schakelen met verstand van zaken

  • Veilig, ruim 5000 erkende autodealers

Vooral het woord ‘veilig’ sprak me onmiddellijk aan.

  • Het slagingspercentage van vorige week. Dit was 87%

Een behoorlijk hoog aantal, leek me. Het grootste deel van de autoverkopers verkocht dus zijn auto via deze site.

Ik rijd dan al wel jaren auto, verstand heb ik er echter niet van. Een simpele en zorgeloze manier om mijn auto te kunnen verkopen, leek me ideaal. AutoInkoopspecialist.nl garandeert dit op hun website. Via het online platform wordt de juiste koper gezocht voor de auto. Mijn auto verkopen zou met grote waarschijnlijkheid gaan gebeuren via een RDW erkende autodealer, als ik mijn Ka zou verkopen via deze site. Dat er 5000 autodealers zijn aangesloten bij AutoInkoopspecialist.nl vind ik een grote pré.

Om te beginnen hoefde ik alleen maar even mijn kenteken in te voeren. Mijn trouwe auto verkopen zou me slechts een paar door te lopen stappen kosten. Deze stappen liep ik door in de volgende volgorde:

  • Basisgegevens

Het kenteken van mijn auto vulde ik in. Het is ook mogelijk om handmatig het merk, model en uitvoering in te vullen. Een stuk eenvoudiger is het om gelijk het kenteken in te vullen. Automatisch worden de bijbehorende gegevens erbij gezocht.

  • Contactinformatie

Mijn auto verkopen zou immers niet gaan zonder het achterlaten van deze belangrijke informatie.

  • Aanvullende gegevens

Een aantal vragen staan hier om te beantwoorden, zoals de staat de uitrustig van de auto.

Ook voor klachten is AutoinkoopSpecialist.nl te bereiken

AutoInkoopSpecialist.nl staat gelukkig ook open voor klachten. Dit bedrijf lost de klachten graag op. Dit is prettig om te weten. Klachten kun je kenbaar maken door het doorgeven van de klacht aan de klantenservice. Via e-mail, per post en/of telefonisch is dit mogelijk. Ze nemen klachten erg serieus. Een oplossing van de klacht naar volle tevredenheid, daar doen ze hun uiterste best voor. Zo blijkt uit de tekst op de site. Inderdaad, mijn auto verkopen bleek een heel stuk simpeler dan ik had verwacht. Al binnen 24 uur had ik mijn trouwe Ka verkocht via een RDW erkende autodealer. Ik kreeg er nog een mooi bedrag voor. Op deze manier kon ik snel een nieuwe Ford uitzoeken, die mijn caravan zou kunnen trekken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn