Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Asbest van het dak laten halen

Het komt in Nederland nog altijd voor; gebouwen of bedrijven, maar ook schuren en loodsen met asbest in het dak. Het gaat dan altijd om gebouwen, schuren en loodsen met een bouwjaar van voor 1994. Dat komt omdat voor dat jaar asbest nog niet verboden was. Het is tegenwoordig wel bekend dat daken met asbest gevaarlijk zijn. Ze vormen een bedreiging van de gezondheid. Asbest van het dak halen is dan ook iets wat beslist moet gebeuren en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. U kunt asbest van het dak niet zomaar verwijderen. Er moet een bedrijf worden ingeschakeld met de juiste certificaten. Wij zijn een gecertificeerd asbestbedrijf dat sinds jaar en dag de nauwkeurige en zorgvuldige verwijdering van asbest van het dak verzorgd. De meeste particulieren of bedrijven schakelen onze hulp in op het moment dat zij gaan verbouwen of renoveren. De reden hiervoor is dat bij een verbouwing de vezels in de asbest vrij kunnen komen en dan vormt de asbest een acuut gevaar. U kunt dus niet zomaar gaan verbouwen als u in een huis woont met asbestplaten. Omdat bij het verwijderen van asbest van het dak vaak behoefte is aan een geheel nieuw dak, is het zaak dat dit direct wordt geplaatst. Ook het laten leggen van een nieuw dak kunt u aan ons overlaten. Niet alleen verzorgen wij dus het verwijderen van asbest van het dak, wij leggen ook een geheel nieuw dak eventueel met zonnepanelen. U slaat dus meerdere vliegen in een klap door bij ons aan te kloppen. Zonnepanelen worden altijd geplaatst nadat het dak is geplaatst. Maar als we toch bezig zijn, is het een goede timing! De voordelen van zaken doen met asbestvanhetdak.com zijn:

  • wij hanteren zeer scherpe prijzen voor het verwijderen van asbest van het dak
  • wij zijn een betrouwbaar en gecertificeerd asbest bedrijf met veel ervaring
  • in twee tot drie dagen is uw dak weer vrij van asbest en heeft u een nieuw dak
  • wij hebben meer dan tien jaar ervaring met het verwijderen van asbest van het dak
  • wij hanteren een snelle, duurzame, veilige en schone werkwijze op ieder moment

Verwijder asbest van het dak

Zorg ervoor dat wanneer u weet dat u asbest in het dak heeft, dat u dit laat verwijderen. Het is gevaarlijk en u doet er verstandig aan om geen onnodige risico’s te lopen. Zo even noemden wij al een aantal voordelen op van zaken doen met ons. Die zullen wij samen met u nog eens nalopen. Bij ons kunt u namelijk rekenen op zeer scherpe prijzen. Wij hebben alle certificaten op zak die nodig zijn om de asbest van het dak te verwijderen en dat doen wij al sinds een periode van tien jaar. Onze ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij zeer efficiënt te werk gaan en dat wij altijd schoon, snel en veilig werken. Over het algemeen kunnen wij u zeggen dat het verwijderen van asbest van het dak twee a drie dagen in beslag neemt. Mocht u dan ook nog kiezen voor het laten plaatsen van een heel nieuw dak met of zonder zonnepanelen, dan zal het meestal op drie dagen uitkomen. U heeft als ondernemer of particulier in het bezit van een pand met asbest tot het jaar 2024 de tijd om de asbest te laten verwijderen van het dak. Dit moet altijd door een gecertificeerde partij gebeuren. Op het moment dat u kiest voor Nieuwland Installatie & en Montagetechnieken dan zullen wij snel een afspraak met u maken om het asbest van het dak te halen. Maar eerst moeten we natuurlijk een inventarisatie maken. Wat bedoelen we daar precies mee? Dat is tamelijk eenvoudig. Om asbest van het dak te verwijderen moeten we precies weten waar de platen zich bevinden. Dit, om ze zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier te kunnen verwijderen. Het is evident dat u tijdens het verwijderen niet aanwezig bent. Wij werken met strenge voorzorgmaatregelen die door de regering zijn opgesteld en niet zonder reden. Veiligheid staat dan ook zeer hoog in het vaandel. Neem contact op en wij maken een inventarisatie van uw situatie zodat wij snel aan de slag kunnen met uw dak. Wij helpen u heel erg graag snel verder!

Inventarisatie; type asbest vaststellen

U wist het misschien niet, maar asbest is niet een eenduidig begrip. Er zijn namelijk verschillende soorten asbest. Om de asbest van het dak te verwijderen moeten wij daarom niet alleen weten waar en hoe de asbest is geplaatst. Wij moeten ook weten om wat voor type asbest het gaat en daarom doen wij altijd eerst een onderzoek. Maak voor onze inventarisatie snel een afspraak en zorg voor een verbetering van uw leefomgeving. U kunt asbest beter snel laten verwijderen, want u loopt wanneer de asbest nog in het dak zit altijd het risico dat er vezels vrijkomen en die zijn zeer schadelijk. Het verwijderen van asbest van het dak is daarom bepaald niet iets wat u uit moet stellen. Maak direct de keuze en ga aan de slag. Wanneer wij een inventarisatie doen meten wij ook altijd het oppervlak van uw dak en worden alle gordijnen gecontroleerd. Op basis van onze inventarisatie zullen wij u bedienen van advies over het eventuele nieuwe dak dat geplaatst kan worden met of zonder panelen. Wij maken altijd eerst een rapport op dat u op uw gemak kunt bekijken. Vervolgens gaan wij snel voor u aan de slag om uw pand weer een veilige omgeving te maken. Als bedrijf kunt u beter zo snel mogelijk kiezen voor het laten verwijderen van de asbest. Aangezien het toch verplicht is, kunt u het beste meteen zorgen dat u de asbest weg laat halen door de beste partij. Die partij zijn wij. Neem contact op en wij zorgen voor de snelle verwijdering van de asbest.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn