Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Asbest saneren; actie ondernemen

Actie ondernemen! Dat is wat wij u als bedrijf of instantie op het hart drukken wanneer u er weet van heeft dat er zich asbest op het dak bevindt of elders in uw gebouw. Asbest dat in uw gebouw verwerkt is, levert in vaste toestand geen gevaar op voor de gezondheid, maar dat kan veranderen wanneer het van vorm verandert! Asbest saneren laat u over aan een bedrijf met ervaring. Het verwijderen van asbest moet op de enige juiste manier gebeuren. Er dient zowel een inventarisatie als een sloopmelding worden gedaan voor het asbest kan worden verwijderd. Het in kaart brengen van uw situatie laat u aan Best Vision over. Met ons team van deskundige medewerkers kunt u rekenen op een bedrijf dat alles weet van asbest saneren en daarbij alle juiste maatregelen zal treffen voor het asbest verwijderd wordt. Wij hebben een groep van mensen in dienst die wij helemaal zelf opleiden in het asbest saneren en dat betekent dat wij onze kennis optimaal over kunnen geven aan onze mensen. Wij genieten van jaren lange ervaring met asbest saneren en daar kan geen bedrijf tegenop! Wij weten van aanpakken, zijn flexibel en veel bedrijven, instanties en particulieren gingen u voor en kozen voor onze diensten. Wij zijn er trots op dat asbest saneren iets is waar wij alle kennis van hebben en willen er naar streven ons land asbestvrij te maken zodat er geen slachtoffers meer zullen vallen als gevolg van het inademen van asbest. Er zijn twee soorten asbest die van elkaar onderscheiden worden door de structuur. Alleen wanneer asbest gewonnen wordt kunnen we het onderscheiden aan de hand van de kleur, maar zodra asbest wordt verwerkt verdwijnt deze kleur en dat betekent dat het moeilijk is om direct te zien met wat voor asbest we te maken hebben. Asbest saneren kan dus alleen gebeuren wanneer we eerst goed in kaart hebben gebracht wat voor soort asbest er zich in het pand of gebouw bevindt. Pas als we een goed plan hebben gemaakt, kunnen we aan de slag met het verwijderen van asbest van het dak: Ga voor:

  • een gecertificeerd bedrijf
  • vele jaren ervaring
  • scherpe prijzen
  • hoog opgeleid personeel
  • flexibel en snel werk

Asbest saneren door Best Vision

Asbest saneren moet goed gebeuren, en wel zo snel mogelijk. Er zijn veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat er zich asbest in de daken bevindt. Dat is echter iets wat mensen altijd goed moeten navragen wanneer ze een woning betrekken. Er zijn al heel wat panden asbestvrij gemaakt door de jaren heen. Asbest saneren werd veel gedaan, maar er is nog genoeg werk aan de winkel, want op veel plaatsen moet er nog steeds asbest van het dak verwijderd worden. Asbest saneren; doen het zo snel mogelijk. Wij delen onze kennis met u en zetten deze in bij de inventarisatie die vooral gaat asbest saneren. Asbest in vaste vorm kan overgaan in losse vorm door bijvoorbeeld verbouwingen. Ook zien we vaak in het nieuws dat wanneer gebouwen in brand vliegen – om wat voor reden dan ook – er asbest vrijkomt. Op dat moment moeten alle bewoners worden geëvacueerd. Het is al erg genoeg wanneer er brand uitbreekt, laat staan als er door die brand ook nog eens asbest vrij komt. Asbest wordt gewonnen in Canada en Engeland. Het is een natuurlijke stof die vroeger veel werd gebruikt om platen van te maken en deze platen werden gebruikt voor de bouw van huizen. Het is heel erg belangrijk dat u er voor zorgt dat u asbest saneren zo snel mogelijk laat doen. Voorkom erger en neem contact op met Best Vision. Asbest verwijderen is een vak en niet alleen is asbest saneren een vak, ook moeten bedrijven gecertificeerd zijn om asbest van het dak te mogen halen. Laat dus niet zomaar een bedrijf uw asbest van het dak verwijderen, want dat is niet veilig.

Kies voor een gecertificeerd bedrijf

Er zijn altijd aanbieders te vinden die voor een appel en een ei het asbest van uw dak willen verwijderen of die claimt de inspectie of inventarisatie wel even te kunnen doen. Maar deze bedrijven willen alleen maar geld verdienen en nemen niet in ogenschouw hoe gevaarlijk het is om asbest van het dak te verwijderen. Er is wel iets meer voor nodig dan een hamer en een bijl en dat mag in geen geval onderschat worden. De regering heeft er niet voor niets voor gekozen om bedrijven te certificeren die de inventarisatie op zich nemen. Alles voor de veiligheid en het waarborgen ervan. Kies dus, wanneer u asbest saneren aan een bedrijf wilt overlaten, altijd voor een bedrijf dat erkend is en dat ervaring heeft. Best Vision deelt haar kennis graag met u en zorgt voor de zorgvuldige een duidelijk inspectie en inventarisatie waarmee u het asbest kunt laten verwijderen. Ook dient u altijd een sloopmelding te doen alvorens u het asbest van het dak laat verwijderen. Het inventariseren van het dak moet u laten doen door een onafhankelijk bedrijf. De inventarisatie kunnen wij van Best Vision op ons nemen. Wij hebben hiervoor de juiste certificaten. Wij zorgen voor een gedegen onderzoek zodat u precies weet waar u aan toe bent. Op het moment dat wij de inspectie en inventarisatie helemaal hebben gerapporteerd kunt u zorgen voor het laten verwijderen van het asbest. Neem direct contact op als u meer wilt weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn