Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Architectuur door Bram van Haarst

Een huis is niet alleen maar een plek om in te wonen. Het is waar je je kinderen ziet opgroeien of jezelf oud ziet worden met je partner. Het is ook een plek waar je je thuis moet voelen en een plek waar je je veilig voelt. Bram van Haarst en zijn team van architecten en bouwkundigen weten als geen ander hoe je zo’n soort plek creëert. Al meer dan 35 jaar heeft Bram van Haarst ervaring in de woningbranche en in die tijd zijn er vele huizen van zijn hand in ons land gebouwd. Veel mensen zouden graag eens een nieuwe woning laten bouwen maar hebben daarbij geen idee wat ze precies willen. Bram van Haarst en zijn team helpen een ieder bij alle stappen van het bouwproces. Van ontwerp en ideeën tot realisatie en zelfs indien gewenst bij het inrichten van het huis en de tuin. Het team van Bram van Haarst is zeer kundig en ervaring in de woningbouw en weet dus goed hoe ze een huis kunnen ontwerpen en bouwen aan de hand van uw persoonlijke wensen. Wij leveren geen snel prutswerk maar gaan er echt goed voor zitten om met u samen te bespreken wat u wilt. Daarna kunnen wij van het bureau van Bram van Haarst alle randzaken rondom de bouw op ons nemen zodat u met een gerust hart verder kunt met u normale dagelijkse werkzaamheden. De panden die wij laten bouwen worden door het hele land gewaardeerd door hun bewoners, daarom zijn wij er zeker van dat wij ook een huis naar uw wensen kunnen ontwerpen en laten bouwen. Neem vooral eens een kijkje op onze site als u mogelijk interesse heeft in een huis van de hand van Bram van Haarst. Er zijn al meer dan 1300 woningen van zijn hand in ons land verschenen, een getal dat niet alleen de ervaring van Bram van Haarst aangeeft, maar ook de waardering van mensen voor zijn werk. Naast het aanbieden van ontwerpen en alle andere zaken rondom de bouw van een huis is het ook mogelijk om Bram van Haarst en zijn team in te schakelen als u een verbouwing wilt. Wij kunnen u helpen om al uw wensen in te passen in een compact plan zodat uw oude huis weer als nieuw aan zal voelen en aan al uw eisen zal voldoen. Twijfel dus niet als u op zoek bent naar een upgrade van uw woonsituatie en neem via de site gemakkelijk en vrijblijvend contact op.

Bram van Haarst: voor al uw woonwensen

Omdat Bram van Haarst en zijn team zich niet vasthouden aan een enkele bouwstijl zijn er veel mogelijkheden als u er voor kiest om ons in te schakelen. Onze specialisatie is echter het ontwerpen en laten bouwen van exclusieve huizen in een traditionele stijl. Veel van de ontwerpen van Bram van Haarst zijn van statige villa’s en landhuizen, maar ook zeker voor de wat kleinere woningen kunt u bij ons terecht. Naast onze architectuur en bouwkundige afdeling zijn wij bij het bedrijf van Bram van Haarst ook gespecialiseerd in het leveren van conceptbouw huizen. Deze huizen zijn volgens de beste en modernste prefab-methoden ontwikkeld. Het gebruik van deze methode zorgt ervoor dat wij zeer snel een huis kunnen leveren door in een fabriek een groot gedeelte van het huis in delen te maken. Deze delen kunnen vervolgens relatief snel op locatie in elkaar worden gezet zodat u binnen een aanzienlijke tijd een prachtige nieuwe woning heeft op de voor u beschikbare locatie. Binnen de standaardontwerpen die wij hebben in onze conceptlijn is het natuurlijk mogelijk om zelf aanpassingen te doen. Er zijn dus meerdere situaties waarin u kan kiezen om gebruik te maken van de geweldige capaciteiten van Bram van Haarst:

  • Het laten bouwen van een nieuwe woning.
  • Het renoveren of verbouwen van uw oude woning.
  • Het laten bouwen van een concepthuis oftewel een prefab-woning.

In alle gevallen loont het zeker om een kijkje te nemen op onze site voor wat voorbeelden van de projecten die wij bij Bram van Haarst recent hebben gedaan. U kunt uiteraard via onze site, via de telefoon, of gewoon via ons kantoor een afspraak maken om samen te bespreken hoe we uw woonwens werkelijkheid kunnen maken.

Voel u thuis is uw woning

Wij bij Bram van Haarst snappen als geen ander dat u een huis wilt neerzetten of verbouwen dat aan al uw persoonlijke wensen zal voldoen. Laat u daarom niet met het eerste het beste ontwerp opzadelen, maar kies voor de persoonlijke aandacht die wij u kunnen bieden. Samen met ons team van ontwerpers kunnen we zeker een prachtig huis neerzetten waar u de rest van uw leven met veel plezier in kan wonen. Bij een verbouwing is het ook zeer belangrijk om het huidige huis aan te laten sluiten op het nieuw te bouwen gedeelte en het een geheel te laten lijken. Door ons professionele team hiermee aan de slag te laten gaan kunt u er zeker van zijn dat het een pareltje gaat worden. Naast de bouwkundige aspecten kunnen wij u, indien u dit wilt, ook helpen bij het interieur en de tuin. Neem daarom snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat uw woonhuis binnen de kortste keren werkelijkheid worden. Er zijn veel voorbeelden te vinden van eerdere projecten, dus laat u inspireren en intrigeren voordat u een besluit neemt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn