Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

American Express creditcards

Als u over de hele wereld gaat reizen dan moet u wel overal kunnen betalen. Sommige betaalpassen kunt u niet overal gebruiken. Ook is het niet even veilig om op elke plek uw betaalpas van uw lopende rekening te gebruiken. Speciaal voor dit soort problemen is er een geweldige oplossing gekomen: American Express creditcards. De American Express creditcards zijn speciaal gemaakt voor mensen die op veel verschillende plekken moeten betalen. Ook is het een voordeel van American Express creditcards dat u achteraf pas het bedrag hoeft te betalen en meestal kunt u het in delen betalen. Op deze manier hoeft u zich op het moment zelf geen zorgen te maken als u iets wilt betalen. Als u bijvoorbeeld in nood zit en u moet onverwachte kosten betalen maar dit staat niet op uw lopende rekening, dan zijn American Express creditcards erg handig om te gebruiken. U kunt dan simpelweg het bedrag afrekenen. Als u bijvoorbeeld een ongeval heeft gehad dan moet u meestal direct het bedrag betalen omdat u in het buitenland zit. Als u een goede reisverzekering heeft dan hoeft dit meestal niet maar het blijft een groot voordeel. Ook is het handig om American Express creditcards te gebruiken als u bijvoorbeeld iets gaat bestellen. Misschien is uw laptop spontaan kapot gegaan en moet u direct een nieuwe hebben. Dan kunt u gebruik maken van de American Express creditcards om een nieuwe laptop te kopen zodat u niet direct het hele bedrag hoeft te betalen. Dat is een groot voordeel van het gebruik van American Express creditcards. Met deze kaarten kunt u gerust grote bedragen uitgeven en vervolgens het bedrag in delen terugbetalen. Voor veel creditkaarten komt er wel rente overheen als u een langere tijd het bedrag niet betaalt. Dan wordt het bedrag hoger en dat is natuurlijk niet erg prettig. Daarom zijn er verschillende soorten American Express creditcards. U kunt simpelweg de creditcard kiezen die bij u past. Op het internet kunt u veel informatie vinden over American Express creditcards. U kunt verschillende sites bezoeken die u kunnen vertellen wat u allemaal moet weten over de American Express creditcards. Op de website van welkecreditcard.nl kunt u de meeste informatie vinden. Deze site is een betrouwbare site waar u eenvoudig alle informatie kunt vinden die u moet weten over American Express creditcards. Deze informatie is zeer betrouwbaar en u kunt ook makkelijk vragen stellen. U kunt op de website een pagina vinden met contactgegevens. Op deze pagina kunt u een bericht sturen naar het hoofdkantoor, dat gelegen is in Den Haag. U kunt dan alle vragen stellen die u wilt maar u kunt bijvoorbeeld ook tips geven aan het bedrijf zodat zij bijvoorbeeld de website kan verbeteren zodat het toegankelijker is voor iedereen.

American Express creditcards op welkecreditcard.nl

Als u naar de website van welkecreditcard.nl gaat dan vindt u verschillende informatie over de American Express creditcards. U kunt hier bijvoorbeeld vinden welke soorten creditcards er beschikbaar zijn. Voorbeelden van American Express creditcards zijn de volgende:

  • AmEx Platinum Card
  • AmEx Green Card
  • AmEx Gold Card
  • AmEx Fly Platinum Card
  • AmEx Fly Blue Silver

Zo zijn er nog veel meer creditcards te vinden op de website van American Express. Het verschilt per kaart bijvoorbeeld voor hoeveel dagen u verzekerd bent. Ook verschilt het per kaart wat bijvoorbeeld het bestedingslimiet is. Bij sommige kaarten is het namelijk handig om te weten wat het bestedingslimiet is want hier kunt u dan rekening mee houden. Dit is voor u ook heel erg handig aangezien u dan niet teveel geld uit gaat geven. Natuurlijk verschilt het ook per creditcard wat de jaarlijkse bijdrage is. Als u een kaart heeft met een lange verzekering en zonder bestedingslimiet, dan loopt u risico dat de jaarlijkse bijdrage ook omhoog gaat. Maar dit is vanzelfsprekend. Als u op de website de American Express creditcards heeft gevonden dan kunt u een van de kaarten uitkiezen. Vervolgens klikt u op de kaart en kunt u de specificaties vinden van de kaart. Als het u bevalt dan kunt u de kaart aanvragen. Dit kan ook erg gemakkelijk via de website van welkecreditcard.nl.

Andere creditcards bij welkecreditcard.nl

Ook zijn er andere kaarten verkrijgbaar op deze website. Niet alleen zijn de kaarten verschillend in bestedingslimiet of iets dergelijks, ze kunnen ook verschillen in de betaalprocedures. Een prepaid creditcard is bijvoorbeeld heel erg anders dan de American Express creditcards. U kunt bij de prepaid creditcard namelijk van tevoren al geld sparen waardoor u achteraf minder hoeft te betalen. Dit heeft als voordeel dat u minder geld uit gaat geven. ook scheelt dit veel rente. Maar net als dat dit een voordeel is, zijn er natuurlijk ook nadelen aan verbonden. Daarom is het handig als u de verschillende kaarten kunt vergelijken. U kunt het zelf gaan doen maar dan bent u erg veel tijd kwijt. Ook kunt u op de site heel eenvoudig alle kaarten bij elkaar vergelijken. Als u klikt op het kopje ‘Vergelijken’ dan komt u op een pagina waar u alle kaarten op een rijtje ziet. Alle specificaties staan onder elkaar en zo kunt u gemakkelijk bekijken welke geschikter is voor u. Het gaat er uiteindelijk om dat u een kaart aanschaft dat bij u en uw koopgedrag past. Als u niet zo goed weet welke u moet kiezen dan kunt u, zoals eerder is genoemd, contact opnemen met welkecreditcard.nl. Zij kunnen als geen ander advies geven over creditcards.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn