Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven

Waar hebben we het precies over wanneer we spreken over alternatieve geneeswijzen in Eindhoven? Dat kunnen verschillende dingen zijn, zoals massage en andere holistische therapieën die er op gericht zijn het lichaam op energetisch niveau weer in balans te brengen. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven kan worden omschreven als een verzamelnaam voor behandelingen die niet regulier zijn. Bij een reguliere behandeling moet je denken aan een behandeling binnen de westerse geneeskunde. Je hebt bijvoorbeeld ergens last van, maakt daarvoor een afspraak bij de huisarts en vervolgens zul je dan wel of niet worden doorverwezen naar een kliniek. Binnen de reguliere wetenschap wordt veel meer gekeken naar klachten en hoe deze voorkomen of verholpen kunnen worden. Daarvoor worden vaak medicijnen voorgeschreven die de patiënt kunnen helpen geen klachten meer te ervaren. Met alternatieve geneeswijzen in Eindhoven zal er op een hele andere manier naar het menselijk lichaam worden gekeken en ook naar de mogelijke klachten die je kunt ervaren. Het is belangrijk om te beseffen dat wanneer je pijnklachten ervaart, hier vaak een probleem aan ten grondslag ligt dat verder terug gaat. Pijnklachten ontstaan over het algemeen namelijk niet van de ene op de andere dag. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven zijn erop gericht op een dieper niveau naar de klachten van de patiënt te kijken. Op die manier kan er voor worden gezorgd dat de klachten met alternatieve geneeswijzen in Eindhoven ook op een dieper niveau worden verholpen. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven kijkt naar de mens als geheel, als holistische wezen dat in samenspel met zijn omgeving functioneert. Een mens: 

  • Heeft een fysiek lichaam
  • Een energetisch lichaam
  • Een omgeving waarin factoren van invloed kunnen zijn 

Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven bij De Driesprong

Zoals hierboven omschreven is een mens een holistische wezen met een fysiek lichaam en een energetisch lichaam dat zich tot de wereld en de omgeving verhoudt. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven nemen alle aspecten van het mens zijn in overweging, zoals ook genetische factoren en trauma’s die weer voor fysieke blokkades kunnen zorgen. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven bestaan bij de gratie van de heelheid van de dingen en de balans kan alleen worden gezocht en gevonden wanneer er wordt gekeken naar alle aspecten die voor de mens en zijn wezen van belang zijn. Alternatieve geneeswijzen in Eindhoven bij gezondheidscentrum De Driesprong kan een eerste stap zijn naar een beter functioneren. Ga naar dedriesprong.net en maak een afspraak.

Voeding

Kijken we naar de mens en gezondheid, dan kunnen we de impact van voeding beslist niet over het hoofd zien. Het is dan ook zeer belangrijk wanneer je een consult boekt, dat je duidelijk bent over de voeding die je tot je neemt. Er kan op basis van je huidige lifestyle namelijk veel konden worden geconcludeerd over klachten en oorzaken van bepaalde klachten. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat wanneer je kiest voor een behandeling bij De Driesprong, er altijd zal worden gekeken op een dieper niveau naar voeding en patronen. Wil je graag meer weten over de behandelingen, heb je vragen over de werkwijze of alternatieve therapie, ook dan staat het je vrij om eens contact op te nemen. Kijken naar je lichaam als geheel en jezelf de kans geven om op een andere manier naar je gezondheid te kijken dan je eventueel gewend bent, dat kan voor veel opheldering zorgen. Kies voor behandelingen bij de Driesprong die op een dieper niveau met jouw klachten aan de slag gaan. Het lichaam, de geest en de omgeving moet in balans zijn om echt te kunnen genieten van het leven. Jouw gezondheid staat immers voorop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn