Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Alles over ramen blinderen van jouw auto

De ramen blinderen van jouw auto? Je leest er hier alles over.

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om een auto te bewerken. Zo kun je een auto laten wrappen, spuiten en beletteren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een de ramen te laten blinderen van jouw auto. Dit kan een stoere uitstraling creëren. Ondanks het feit dat dit veel wordt gedaan is het wel belangrijk om te weten wat wel en niet mag. Er zitten namelijk een aantal regels aan het blinderen van een auto. Als jij de ramen wil laten blinderen van jouw auto dan lees je het juiste artikel. Je gaat namelijk meer lezen over de regels rondom het blinderen.

Wat mag?

Je mag niet elk raam laten blinderen. Het is belangrijk dat bijvoorbeeld de politie nog zicht kan hebben in een auto. Ze willen zien wie er achter het stuur zit. Dit heeft met veiligheid te maken. Wanneer jij je niet houdt aan de regels rondom het ramen blinderen van een auto kun je flinke boetes krijgen. Het is dus belangrijk dat je precies weet wat wel en niet mag. Er zijn een aantal zijdes die je mag blinderen. Deze zijdes zijn:

  • De voorkant
  • De achterkant
  • De zijkanten

Elk van deze zijdes heeft een maximale doorlaadbaarheidsgrens. Dit houdt in dat die zijde maar tot een bepaald percentage geblindeerd mag worden. Als hier overheen wordt gegaan is er een kans dat je een boete gaat krijgen. Zo mag de voorzijde van een auto niet donker geblindeerd worden. De achterkant mag dan wel weer veel donkerder geblindeerd worden. Ook de zijkanten moeten een bepaalde doorlaadbaarheid hebben. Als je ervoor kiest om zelf de ramen te blinderen van jouw auto is het belangrijk om die doorlaadbaarheid te weten. Omdat dit soms lastig kan zijn is het verstandig om de ramen te laten blinderen bij een bedrijf die alles van het blinderen van een auto af weet.

Zij kunnen dit eenvoudig doen, want zelf blinderen is lastig. Het klinkt simpel, maar het materiaal zonder kreuken op een raam krijgen is behoorlijk lastig. Ook om deze reden raad ik het aan om dit werk uit handen te geven. Dit kost je wat geld, maar je weet zo zeker dat het op een juiste manier gedaan wordt. Ook verklein je zo de kans op boetes.

Waar kun je de ramen laten blinderen van jouw auto?

De ramen laten blinderen kan bij verschillende bedrijven. Ik raad je aan om de ramen te laten blinderen van jouw auto bij www.buitenboscustoms.nl. Dit bedrijf weet alles van het aanpassen van auto’s. Zij doen dit al jaren en hebben hier veel ervaring in. Wanneer je jouw auto ramen laat blinderen bij dit bedrijf profiteer je van een lage prijs en levenslange garantie. Er zijn weinig bedrijven die dit aanbieden. Dus wil jij de ramen laten blinderen van jouw auto? Wacht dan niet langer en ga vandaag nog naar de website van dit bedrijf. Neem even contact met ze op. Samen met dit bedrijf spreek je dan de mogelijkheden. Voordat je het weet zijn de ramen van jouw auto op professionele wijze geblindeerd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn