Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Alles over een rodeostier huren

Alles over een rodeostier hurenEen groot feest, vrijgezellendag of personeelsfeest op de planning staan? Hoe leuk is het dan om een rodeostier aan deze dag toe te voegen. Een rodeostier huren doe je gemakkelijk bij Moonen attractieverhuur. Gegarandeerd een groot succes!

Rodeostier huren: een originele attractie

Een rodeostier huren is erg origineel en een leuke toevoeging aan een feest. Deze attractie is geschikt voor jong en oud. Bestijg de stier en blijf zo lang mogelijk zitten, zo moeilijk klinkt dat niet toch? Gegarandeerd dat de fanatiekelingen van het feest hun uiterste best doen om zo lang mogelijk te blijven zitten. Rijk een prijs uit aan de winnaar en iedereen heeft een middag vol lol en plezier gehad. Zie jij je oom of collega de stier al bestijgen?

Hoe werkt het?

Bij een rodeostier huren, zijn de rodeo’s voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Met dit paneel kun je de stier op verschillende snelheden laten draaien. Maak het nog wat lastiger door de stier ook te laten bokken. Kijken hoe lang iedereen het vol houdt. Maar ook voor kinderen hebben wij geschikte rodeo’s te huur. Deze rodeostier kun je handmatig besturen. Let wel op dat er genoeg ruimte is om de rodeostier neer te zetten. De rodeo’s van Moonen attractieverhuur nemen zo’n 5-6 meter doorsnede in beslag.

Welke rodeo’s zijn er?

Bij Moonen attractieverhuur ben je aan het juiste adres om een rodeostier te huren. Maar niet alleen kun je een stier bestijgen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met rodeo’s in verschillende stijlen, soorten en maten. Je kunt kiezen uit:

  • Een rodeo stier
  • Een rodeo bed
  • Een rodeo stoel
  • Een rodeo surfplank
  • Een rodeo eland
  • Een rodeo kameel
  • Een rodeo krokodil
  • Een rodeo leeuw
  • Een rodeo “Harry de Hengst”
  • Een rode varken

De rodeo’s zijn speciaal gemaakt in felle kleuren en designs zodat het echt een feestelijke attractie is. Toch nog geen leuke rodeo kunnen vinden bij bovengenoemden? In het assortiment zitten ook gekke rodeo’s zoals een voetbal rodeo of een hamburger rodeo. U kunt bij een rodeostier huren het zo gek maken als u zelf wilt.

Hoe gaat het huren in zijn werk?

Bij Moonen attractieverhuur kunt u gemakkelijk een rodeostier huren. De rodeo’s zijn in verschillende maten en verschillende prijsklassen. Zo is er voor elk budget wel een attractie te vinden. U kunt er voor kiezen om de attractie zelf bij ons op te komen halen. Dan ontvangt u automatisch een afhaalkorting van 15%. Heeft u toch liever dat wij het komen brengen op locatie? Dat kan natuurlijk ook. U kunt er zelfs voor kiezen dat wij de attractie opbouwen en afbreken. Zo heeft u tijdens het feest er zelf geen omkijken naar. Wilt u de rodeo niet zelf besturen? Één van onze medewerkers kan dit ook gemakkelijk van u overnemen.

De rodeo’s zijn nergens goedkoper en wij beschikken over het grootste assortiment van Nederland en België. Heeft u een rodeo uitgekozen? Zet de rodeo in de winkelwagen om een aanvraag voor de attractie aan te vragen. Heeft u toch nog vragen over een rodeostier huren? Neem dan gerust contact met ons op. Vanuit Nederland zijn wij te bereiken op het nummer 04 165 674 74 en vanuit België op 03 272 37 69.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn