Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

4 handige telefoon accessoires

Kijk eens goed naar je smartphone: is deze nog in dezelfde staat als toen je hem kreeg? Bij veel Nederlanders zal het antwoord op deze vraag nee zijn. Je telefoon is na een jaar niet langer de snelle, mooie, betrouwbare telefoon die je ooit kocht. Dat ligt niet aan de groep smartphonegebruikers, maar aan de telefoons zelf. Een smartphone is namelijk erg gevoelig voor schade, waardoor zelfs bij minimaal gebruik kleine krasjes ontstaan. Daarnaast heeft de batterij van een smartphone een beperkte levensduur. Veel gebruikers merken na verloop van tijd dat ze steeds vaker moeten opladen. In dit artikel komen 4 handige telefoonaccessoires aan de orde. Deze kunnen je telefoon beschermen tegen schade, of zorgen voor wat extra ‘charge’ wanneer je dat echt nodig hebt. Welke telefoon accessoires zijn onmisbaar voor jouw smartphone?

  • Telefoonhoesje
  • microSD-kaart
  • Powerbank
  • Telefoonhouder

Ieder jaar voorkomen telefoonhoesjes schade aan duizenden telefoons. Ze behoren hiermee steevast tot één van de meest geliefde telefoon accessoires. Je kunt op het internet goedkope hoesjes kopen, maar vaak verkoopt de producent van de telefoon ook een eigen ontwerp. Deze speciale hoesjes beschermen de telefoon beter, omdat ze nauw aansluiten op de vorm van de telefoon. De telefoon kan zo niet schuiven in de hoes. Een andere onmisbare accessoire is de microSD-kaart. Heb je niet genoeg opslagruimte? Dan kun je dat met deze kaart eenvoudig uitbreiden. Zo kun je meer foto’s maken, meer video’s opslaan en meer spelletjes installeren. Een microSD-kaart kan ook dienen als back-up. Foto’s die je echt niet wilt verliezen, kun je via het kaartje op je laptop of PC zetten. Je hebt hier wel een speciale adapter voor nodig. Je kunt de foto daarna op het kaartje laten staan, of deze van de kaart verwijderen. Zoals je ziet zijn zowel telefoonhoesjes als SD-kaarten ontzettend handige telefoon accessoires!

Telefoon accessoires voor onderweg

Ga je regelmatig het huis uit? Maak dan gebruik van telefoon accessoires voor onderweg. Allereerst is er de powerbank. Dit handige hulpmiddel zorgt ervoor dat jouw smartphone de hele dag te gebruiken is. Raakt je batterij leeg, koppel dan de powerbank aan je telefoon. Deze begint dan vanzelf met opladen. Een normale powerbank heeft een capaciteit van tussen de 2000 en 4000mAh. Hiermee kun je een standaard smartphone ongeveer 1 tot 1,5 keer volledig opladen. De powerbank kan ook worden gebruikt om andere elektrische apparaten op te laden. Je kunt hierbij denken aan je camera of je laptop. Ga je dus op reis en ben je niet in de buurt van een stopcontact? Neem dan een powerbank mee! Tot slot: telefoonhouders. Deze telefoon accessoires zijn cruciaal voor lange dagen in de auto. Je kunt je smartphone nu eenvoudig gebruiken als navigatie of boombox, zonder dat je deze continu vast hoeft te houden. Telefoonhouders komen in verschillende formaten. Kies een formaat dat past bij jou telefoon, dan weet je zeker dat deze ook de kracht heeft om de telefoon in de lucht te houden. Voor alle telefoon accessoires in dit artikel ga je naar https://www.handymobile.nl/service/telefoon-accessoires/!

Speciale aanbiedingen

Bovenstaande site heeft een speciale pagina met aanbiedingen. Hier vind je enkel producten die enorm zijn afgeprijsd. Alle telefoon accessoires van hierboven verschijnen regelmatig tussen deze aanbiedingen. Heb je het artikel dus niet direct nodig, dan zou je even kunnen wachten op een leuke korting. Heb je vragen over de afgeprijsde producten? Neem dan contact op via het contactformulier op de site. Een ervaren werknemer geeft snel antwoord op al je vragen. Bij bestellingen boven de 25 euro betaal je geen verzendkosten. Je koopt bij Handy Mobile dus de leukste accessoires tegen de beste prijzen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn